Samsung UE40KU6400 online kopen:
Of kom naar onze winkel en neem ‘m direct mee:

Samsung UE40KU6400: 40″ UHD Samsung Smart TV

De Samsung UE40KU6400 is een prachtige 40″ Ultra HD Smart TV met fantastische beeldweergave. De HDR Pro zorgt voor HDR weergave terwijl de UHD Dimming voor dieper contrast, rijkere kleuren en specifieke details zorgt. Samsung heeft de UE40KU6400 voorzien van Active Crystal Color, LED’s voorzien van een laagje rode en groene fosfor zodat er zuiver wit licht uitgestraald wordt. Zo is de kleurweergave vergroot en geniet jij dus van meer kleurdetail! Met de Smart Remote en Smart View is jouw smartphone eigenlijk onmisbaar om optimaal gebruik te maken van de Samsung UE40KU6400, uit commando’s, typ zoekopdrachten en wijs aan op het scherm, alles met jouw smartphone.

UHD LED tv
40″ (101cm)
Smart TV
Ingebouwde wifi
20W Sound
1500 PQI
HDR Pro
UHD Dimming
Active Crystal Color

Multiroom Link
TV Sound Connect
Voice Recognition
Smart View
3x HDMI, 2x USB
Smart Remote
Afmetingen incl. voet (B x H x D): 90,1 x 58,8 x 26,3 cm
Uitleg van Samsung termen

Ultra HD weergave
Met een beeldresolutie van maar liefst vier keer zoveel als bij Full HD is de Samsung UE40KU6400 haarscherp. Met acht miljoen pixels worden alle beelden ontzetten scherp weergegeven, ondanks de bron. Met UHD upscaling worden alle beelden tot een UHD kwaliteit gebracht. En met de Active Crystal Color is de kleur weergave vergroot dankzij slim gebruik van LED’s en zuiver wit licht.

Perfecte beeldverbeteringen
De UE40KU6400 is voorzien van verschillende slimme beeldverbeteringtechnieken. UHD Dimming verdeelt het 40″ scherm in zones en optimaliseert in iedere zone het contrast, kleur en detail. Deze Samsung TV met HDR Pro is in staat om HDR content te lezen en te tonen. De content wordt als het ware opgewaardeerd dus. Zo geniet je optimaal van het totaalbeeld!

Samsung Smart Hub
Samsung heeft de gehele Smart Hub vernieuwd, ook op de UE40KU6400. Deze Smart TV heeft een overzichtelijk contentbalk onderin het scherm, en toont jou alle mogelijkheden. Zonder verschillende menu’s te selecteren ben jij snel bij de gewenste app of instelling. En sluit je de tv af terwijl je Netflix kijkt, dan start hij bij het aan gaan weer precies op dezelfde plek. Leun dus maar achter over en kijk snel verder!

Snelle stembediening
De Smart Remote app op jouw smartphone biedt jou de mogelijkheid om de Samsung UE40KU6400 met je stem te bedienen. Spreek duidelijk jouw commando uit tegen je mobiel en de Samsung Smart TV voert het direct uit. Jouw smartphone is tevens afstandsbediening met toetsenbord en aanwijzer, ideaal als je aan het surfen bent of iets opzoekt.

Like ons op Facebook –
Televisiewinkel
Bronsstraat 10
1411 AV Naarden
#Televisiewinkel #Samsung

Nguồn: https://habblezhotel.net/

Xem thêm bài viết khác: https://habblezhotel.net/category/cong-nghe/

2 thoughts on “Samsung UE40KU6400 van 799,- voor 599,- | weekendknaller”

  • Audiomaniac84 says:

    Where is Plasmadiscounter? Panasonic, Pioneer plasma still have the best picture instead of washed out and blurred LCD. Even FullHD plasma is better than 4k LCD. 1.Plasma haven't "dirty screen effect". 2.No clouding. 3.No lag. 4.Deep black. 5.Good color reproduction. 6.Good motion resolution.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>